Het pad naar gezondheid
Een nieuw pand
Afspraken en kosten
Vergoedingen
Klachten
Neem contact op
De praktijk

 

 

Wat kun je in mijn praktijk verwachten? Op de eerste plaats neem ik alle tijd voor je. De eerste keer is dat zo'n anderhalf uur. 

Ik wil zo uitgebreid mogelijk horen wat er precies aan de hand is. Het maakt niet uit of je met menstruatieklachten komt, faalangst of een burn out, we zullen het in alle gevallen over veel méér hebben dan alleen de klacht waar je voor komt. Ik ga er daarbij vanuit dat lichamelijke, emotionele en geestelijke processen met elkaar te maken hebben en elkaar beïnvloeden. Het is mijn doel om samen tot inzicht te komen in de manier waarop al deze dingen samen hangen. Pas als je dat inziet, kun je proberen de vicieuze cirkel te doorbreken die je in de loop van de jaren steeds verder weg heeft gebracht van je gezondheid. Na het gesprek krijg je een advies voor een homeopatisch middel mee, dat bedoeld is om jouw proces te ondersteunen.   

Vier weken later maken we  een vervolgafspraak om te zien wat voor effect het middel heeft gehad. Zonodig krijg je het advies voor een vervolgmiddel of een heel ander middel mee. Zo gaan we door tot je klachten helemaal verdwenen zijn en je je beter, energieker en lichter voelt dan bij het eerste gesprek. 

Natuurlijk mag je ook na de eerste of tweede keer al stoppen omdat je vindt dat er genoeg verbeterd is. Je kunt dan altijd weer een afspraak maken als de klachten toch weer terug komen. 
HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...