Het pad naar gezondheid
Over mij
Over mij

Mijn naam is Jeroen Morssink en ik ben geboren in het jaar van de watersnoodramp in Zeeland (gauw even googlen...). Ik ben vader van vier kinderen en twee stiefkinderen die inmiddels ook alweer vijf prachtige kleinkinderen op de wereld hebben gezet: Finn, Juna, Jelle, Jilse en Madelief. Ik heb al een actief leven in de natuurlijke gezondheidszorg achter de rug. Sinds 1986 heb ik een praktijk als klassiek homeopaat en sinds

 2003 werk ik ook als relatietherapeut.

In de jaren '90 van de vorige eeuw was ik medeoprichter en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, NVKH. In 1990 richtte ik het J.T. Kentcollege in Meppel op waardoor studenten ook in het Noorden van het land een homeopathie-opleiding konden volgen. De huidige naam van het Kentcollege is overigens Academie voor Klassieke Homeopathie.
Ik heb inmiddels een aantal boeken over homeopathie, gezondheid en spiritualiteit geschreven. Momenteel schrijft ik aan het derde deel van een dikke "Trilogie van Verandering".  De eerste twee delen van samen 1400 pagina's liggen al in de winkel: 'Hé dokter, word wakker!' en "Heel de gewonde genezer". Allebei de boeken heb ik onder een pseudoniem geschreven. Over de boeken is hier een interview te zien.

Met mijn collega Franc Müller heb ik uitgeverij Gignomai opgericht om deze boeken zelf (op onze eigen wijze manier) uit te kunnen geven.
In 2014 heb ik de uitgeverij
NewWorldBooks opgericht, waar ik als eerste het boek 'Het Nieuwe Zwanger Worden' heb uitgegeven

De afgelopen 32 jaar heb ik op heel wat plaatsen een homeopathiepraktijk gehad, eerst in Friesland (Leeuwarden, Wijns, Giekerk, Joure, Noordwolde-Zuid) en later in Drenthe (Meppel en Diever) en in Zuid Oost Groningen (Sellingen). Op dit moment werk ik in Gezondheidscentrum Stiens in Friesland, waarmee de cirkel van reizen wel zo ongeveer weer rond is. 

 


 

 

 fff

HomeDe praktijkHomeopathieEFTRelatiebegeleidingPersoonlijke OntwikkelingLezingen en cursussen Nieuws en linksErvaringenContactEn verder...